DENİZLİ İÇİ 500 ₺ ÜZERİNDEKİ SİPARİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO / Sadece hafta içi saat 17:00 ye kadar servisimiz vardır.

Helal, Doğal, Lezzetli
Sepetim 0,00 TL
BLOG
22.02.2024 21:06 | Haberler

Helal ve Sağlıklı Gıda

Akdeniz Toros olarak çiftlikten sofraya, ürünlerimizin her aşamasında helalliğinin sağlanması vazgeçilmez birincil kuralımızdır. İslamî kurallar çerçevesinde “Helal ve Sağlıklı” gıdanın takipçisiyiz.

22.02.2024 20:59 | Haberler

Helal gıdaya ulaşmak günümüzde oldukça zor ve maliyetli bir iştir. Özellikle et ürünlerinde hayvanın yetiştirilme, beslenme aşamasından kesimi, işlenmesi ve muhafaza edilmesi gibi pek çok aşamasında helalliğinin sağlanması emek, maliyet ve özveri isteyen bir iştir. Akdeniz Toros olarak hayvanlarımızın tamamını (kümes hayvanlarımız, büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarımız) 100 bitkisel besi ile beslemekteyiz. Kullandığımız yemlerin tamamı bitkiseldir. Yemlerimiz, Hayvan Beslemede Uzmanı, Ziraat Mühendisi ve Veteriner Hekimler tarafından hazırlamaktadır.. Yemlerimizin hiçbir çeşidinde “Rendering Yem” isimi verilen sağlıksız, insan ve hayvan tabiatına aykırı yöntemlerle elde edilen yem, kullanılmamaktadır.

22.02.2024 20:49 | Haberler

Lezzetimizin kaynağı sır değil, yerli hayvan ve yerli besidir. Kırşehir ve Balıkesir gibi ülkemizin havası temiz, konforlu koşullarda yetişmiş yöresel özellikleri mevcut büyükbaş hayvanları, tecrübeli veterinerlerimizin kontrolü ile özenle seçiyoruz. Ürünlerimizin hiçbiri yurtdışından canlı hayvan ya da karkas et olarak temin edilmiyor. Hayvanlarımızın tamamı sağlıklı ve 100 bitkisel besi ile yetiştirilmektedir.

22.02.2024 20:47 | Haberler

Kendiniz ve sevdikleriniz için yemek hazırlarken, belirli güvenlik uygulamalarını tutarlı bir şekilde takip etmek her zaman önemlidir. İster meyve ve sebze, ister kırmızı et ve kanatlı etler olsun, bütün bunlar insan sağlığına etki ederek çeşitli hastalıklara neden olabilecek mikroorganizmalar görülebiliyor. Ancak, riski azaltmak için alabileceğimiz çok sayıda önlem mevcut.

22.02.2024 20:45 | Haberler

Bizim için esas olan sizin helal ve sağlıklı ürün tüketmenizdir. Akdeniz Toros olarak üretimin her aşamasında azami hassasiyet gösterdiğimiz helal, doğal, lezzetli ürünlerimizle sofranızdaki ayrıcalıklı tercihiniz olmak için bütün gayretimizle çalışıyoruz. Sofranız Akdeniz Toros tavuğu ile şenlenecek, köy tavuğu lezzetini gönül rahatlığıyla helalinden tadacaksınız. Akdeniz Toros tavuğu, üzerinde helal yazdığından dolayı değil, yetiştirme ve üretimin tüm safhalarında helalliği ,sağlık ve doğallığı kollayan ve sağlayan bir marka olduğu için özeldir.

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et